بنام خداوند بخشنده مهربان 


    امولسیون و امولسیفایر


     

    امولسيون به مخلوط دو ماده (مايع) امتزاج ناپذير مانند مخلوط روغن و آب اطلاق مي شود كه مي توان اين دو ماده را توسط مواد امولسيون كننده (امولسيفاير) به مخلوط پايدار و تكفاز تبديل نمود بطوريكه دو ماده تكفاز از يكديگر جدا نشوند. بر همين اساس مي توان با استفاده از امولسيفايرها، تركيبات سنگين آلي و حلالهاي قطبي نظير آب را با يكديگر تركيب و به صورت مخلوط قابل امتزاج و پايدار درآورده، شرايط را برای انجام بهينه واکنش در اين مخلوط مهيا نمود.

    امولسیفایرها، فعال کننده­های سطحی هستند و زمانی که به مخلوط دو مایع امتزاج­ناپذیر افزوده شوند، با کم کردن کشش سطحی سیستم، پایداری امولسیون را افزایش می­دهند. این مواد در فاز روغنی و آب به مقدار جزئی قابل حل هستند. از این رو، در فصل مشترک بین دو فاز تجمع می­کنند که به کاهش کشش بین دو فاز منجر می­شود.

    البته شایان ذکر است که کم شدن بین فازی، تنها عامل ایجاد و پایداری امولسیون نیست، بلکه درجه و قابلیت ارتجاعی بودن مولکول امولسیفایر در میان لایه­های بین سطوح دو فاز در ثبات امولسیون تأثیر به سزایی دارد.

     

    Pin It
    only search www.iranpour.ir

     


    سعید ایران پور


    طرجهای تحقیقاتی سعید ایران پور

    مقالات سعید ایرانپور

    اختراعات ثبت شده

    توانمندی ها

    تماس با سعید ایرانپور


     


    ثبت اختراع- پتنت


    پتنت چیست؟

    جستجوی اختراعات داخلی

    جستجوی پتنت

    سایر موضوعات مرتبط..........


     


    Saeed Iranpour


    به سایت سعید ایران پور خوش آمدید 



    شیمی و علوم وابسته


    شیمی آلی

    شیمی معدنی

    شیمی تجزیه

    شیمی فیزیک

    شیمی پلیمر

    .....سایر گرایش های شیمی.....